Polojasno
22°
Bratislava
Bratislava žije silou a krásou. Začala sa výstava motoriek a lodí
Zdielať na

Bratislava žije silou a krásou. Začala sa výstava motoriek a lodí

BRATISLAVA / Množstvo sprievodných akcií, autogramiády s úspešnými slovenskými hrdinami z Dakaru, rocková hudba, nádherné ženy a rýchle stroje. V Bratislave sa koná výstava motoriek a lodí.

Vyznávači dvojkolesových rýchlych strojov, ale aj nádherných plavidiel si na výstave v Bratislave môžu splniť sny. Jednoduchý výber to bude ale iba pre tých, ktorí preferujú konkrétnu značku.

"Okrem toho vo viac ako 17 prípadoch ide o slovenskú premiéru motocyklov či skútrov. Jeden z nich dokonca ešte čaká na to, aby sa dostal do výroby. Ale nielen to prilákalo do Incheby ľudí," ozrejmuje hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Krásky na dvoch kolesách

Motorky nie sú len o rýchlej jazde či adrenalíne, ale i o umení. Svedčí o tom 50 vytuningovaných strojov, ktoré prilákali obrovskú pozornosť.

Od prvého nápadu, cez výkresy a výrobu až po to, že si na ňu môžete sadnúť, uplynie často dosť dlhá doba. "Jasné, že to závisí od náročnosti. reálny čas je okolo pol roka," vysvetľuje Ivo Kollárik z Unathorized. "Aj rok a pol a môže to byť aj dlhšie," dodáva Josef Kolínek z K&K Motorcycles.

Tisíce eur

V niektorých prípadoch pritom  pracujú na stroji mini tímy. "Sú majstri, ktorí si dokážu urobiť všetko, od zvárania, cez ohýbanie trubiek, valcovania kolies až po finálnu elektriku," hovorí obchodný zástupca Marcel Masaryk.

Ceny motoriek sú v niektorých prípadoch závratné. "Od 30 do 50 tisíc eur," konštatuje Ivo Kollárik.

V Bratislave sa koná výstava motoriek a lodí, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy