Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Krádež za takmer 20 000 eur! Žena veľmi chcela klenoty doma
Zdielať na

Krádež za takmer 20 000 eur! Žena veľmi chcela klenoty doma

PRAHA / Diamanty v hodnote asi pol milióna Kč, čiže takmer 20 000 eur, odcudzil v sobotu neznámy páchateľ na veľtrhu v Prahe-Letňanoch. Serveru Novinky.cz to povedal hovorca pražskej polície Tomáš Hulan.

Pri stánku sa zastavila dvakrát

"Zmizlo niekoľko desiatok kusov v hodnote niečo málo cez pol milióna korún,” uviedol najprv hovorca polície Hulan. "Okolnosti krádeže na mieste zisťujú kriminalisti 3. policajného obvodu,” doplnil.

Neskôr v tlačovej správe Hulan upresnil, že polícia z krádeže upodezrieva neznámu ženu vo veku zhruba 35 rokov. "Z videí je zrejmé, že sa pri stánku zastavila celkom dvakrát. Pri prvej návšteve si diamanty pripravila na kraj pultu, pri druhej kazetu s klenotmi ukradla,” popísal policajný hovorca.

Vlasy mala ukryté pod klobúkom

Podozrivá je štíhlej postavy a vysoká približne 165 centimetrov. Žena je čiernovláska. Vlasy mala v dobe krádeže ukryté pod rybárskym klobúkom. Informuje český portál novinky.cz

Veľtrh Zberateľ na výstavisku PVA Expo v pražských Letňanoch v sobotu končil. Bol najväčším stretnutím zberateľov vzácnych mincí, kameňov, ale aj známok a ďalších artefaktov v strednej a východnej Európe.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy