Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Podzemný Ninja (53) dolapený! Skočil zo strechy
Zdielať na

Podzemný Ninja (53) dolapený! Skočil zo strechy

HUMENNÉ / Podzemný ninja! Toto pomenovanie dostal 53-ročný Jozef z Humenného od miestnych. Ide o miestneho zlodeja, ktorý robí na čele vrásky tamojším policajtom. Prichytili ho priamo pri krádeži no on sa nevzdal. Utiekol im na strechu bývalého infekčného oddelenia, z ktorej dokonca skočil.

Jozef, ktorý v areáli humenskej nemocnice kradol už viackrát, svoj lup vždy speňažil v zberných surovinách. V base si za to odsedel štyri mesiace, no nepoučil sa.

Skočil zo strechy

Opäť sa vybral do budovy bývalého infekčného oddelenia. Policajti síce dostali echo, no jednoduché to nemali. Podzemný Ninja mal pred nimi utekať s tým, že ak ho nenechajú, skočí zo strechy budovy.

A naozaj tak urobil. Akurát že sa rukami stihol na prvom poschodí zachytiť. "Visel som na rímse, na odkvape. Oni hádzali podo mňa krabice a papiere, aby sa mi nič nestalo," hovorí Jozef (53).

Ninja: Bude to vzrúšo

"Bola veľká naháňačka, štyri autá policajtov," rozpráva ďalej. Muži zákona našli náradie na vlámanie a k tomu už postrihané plechy, ktoré chcel Jozef ukradnúť. Tentoraz mu to síce nevyšlo, no on sa len tak ľahko nevzdá. "Teraz, keď urobím niečo poriadne, tak to bude veľké vzrušenie, to bude vzrúšo, to musí horieť všetko," dodáva Jozef, ktorý dostal prezývku podzemný Ninja.

Muž je momentálne v podmienke. Vie, že v base môže skončiť opäť. Hovorí však, že krádeže sú pre neho ako droga a prestať s nimi nie je vôbec jednoduché.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy