Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Batman stratil zdravý úsudok. V škôlke rozsypal biely prášok
Zdielať na

Batman stratil zdravý úsudok. V škôlke rozsypal biely prášok

DUNAJSKÁ STREDA / Zdá sa, že muž, ktorý sa v minulosti vydával za dunajsko-stredského Batmana si v piatok nechal doma nielen svoj plášť, ale aj dobré skutky! Nevedno prečo, začal krátko popoludní rozsýpať neznámy biely prášok na dvore materskej školy. 50 detí muselo byť okamžite evakuovaných.

Pri čine ho sledovala z okna

"Na tráve, kde sa hrávajú deti, rozsýpal neznámy prášok. Preto radšej ihneď zavolala do škôlky," hovorí obyvateľka blízkeho paneláka, ktorá muža sledovala z okna. "Že niekto rozhádzal nejaký prášok, ja som tam išiel, že čo to je," opisuje údržbár.

Mysleli si, že je to jed na potkany, a tak volali policajtov aj hasičov. "Naši hasiči vykonali všetky opatrenia, ktoré sa v takýchto prípadoch robia a následne sa vykonala dekontaminácia zasahujúcich príslušníkov, a tak isto jednej osoby, ktorá došla do kontaktu s týmto práškom," informuje veliteľ zásahu Tibor Čandal.

Nechal doma zdravý úsudok

50 deti z MŠ bolo potrebné evakuovať. Odniesli ich do blízkej základnej školy. Medzitým policajti muža s práškom dolapili. Údajne je ním Zoltán K. Teda dunajskostredský Batman, tentoraz v civile. Ten si dnes zrejme okrem kostýmu a plášťa nechal doma aj zdravý úsudok.

"Táto látka bude odovzdaná na skúmanie Úradu pre verejné zdravotníctvo, tam sa zistí, či sa jedná o nebezpečnú látku, alebo nie," dodáva Čandal. Prípad prešetruje aj polícia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy