Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slovenský batman dostal za sexuálne zneužívanie 4 roky basy
Zdielať na

Slovenský batman dostal za sexuálne zneužívanie 4 roky basy

DUNAJSKÁ STREDA / Kto by nepoznal "severského" batmana z Dunajskej Stredy? V ručne vyrobenom kostýme filmového hrdinu chcel pomáhať ľuďom. Miesto toho teraz stál pred súdom za údajné sexuálne zneužívanie maloletého dievčaťa. Rozsudok ho nepotešil, dostal 4 roky nepodmienečne...

On je debil...

Miestna dievčina Zoltána Koháriho ešte v roku 2007 obvinila zo sexuálneho obťažovania na internáte. "Nech skapem za to, čo som spravil. Ale nie za takú, čo ona na mňa dáva... Nevinný som. Ja som zomrel za to, aby bola spravodlivosť. Oni vymysleli medzi kamarátkami, aby ma zavreli za také, čo som ani nespáchal," komentoval rozsudok Zoltán.

Poškodená, medzičasom už plnoletá dievčina prišla na súd s úsmevom v sprievode dvoch svedkýň. Tie dosvedčili, že im poškodená Csila ešte ako maloletá s plačom povedala, čo sa udialo na internáte. "On je debil, nič viac neviem," komentovala Csila.

Batman sa chcel zabiť

Samozvaný batman a bezdomovec dostal od sudkyne okresného súdu znížený trest 4 roky nepodmienečne. Rozhodnutie však nie je právoplatné, Zoltán sa totiž voči rozsudku odvolal. O právoplatnosti teda rozhodne krajský súd.

"Ženy budú furt len ženám držať. Nikomu som neublížil, nech sa uvedomia, komu dávajú také roky," hovorí Zoltán. Krátko po vynesení rozsudku však zo súdu odišiel. Len nedávno sa údajne pokúsil spáchať samovraždu. Ratovali ho policajti aj záchranári. "Chcú moju smrť? Dostanú, dostanú..."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy