Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zlodej mal smolu. Vytiahol zbraň na bývalého dozorcu
Zdielať na

Zlodej mal smolu. Vytiahol zbraň na bývalého dozorcu

MISSOURI / Ozbrojený prepad potravín skončil tentokrát opačne, ako to lupič pôvodne plánoval. Najprv išlo pre neho všetko ako po masle. Až do chvíle, kým sa pokúsil na predavača vytiahnuť svoju zbraň.

Majiteľ pracoval predtým ako detektív

Lupič si pre svoju krádež vytipoval potraviny v zapadákove v americkom Missouri. Netušil, že za kasou nájde na všetko pripraveného Jona. "Prišiel ku mne, pozrel mi priamo do očí a vraví: Daj mi všetky peniaze, čo máš! A chcel vytiahnuť zbraň," spomína si na tento otrasný zážitok majiteľ obchodu.

Jony je predavačom iba pár mesiacov, predtým pracoval ako dozorca a detektív v utajení. Zbraň skrátka vyťahoval častejšie, ako si niektorí z nás čistia zuby. Ani teraz nezaváhal.

Nechýbalo veľa a lupič by bol mŕtvy

"Keď som ho zbadal, ako sa snaží vytasiť pištoľ, rýchlo som tasil ja tú moju a napchal som mu ju rovno do úst," dodal majiteľ. Zbehlo sa to veľmi rýchlo. Lupič si zrejme ani nestihol uvedomiť, že už je po všetkom a bol preč.

Pre istotu sa potom Jony stiahol do zadnej miestnosti, ktorá je špeciálne upravená a chráni ho pred každým útokom. Sám tvrdí, že lupič mal obrovské šťastie. Polícia po lupičovi stále pátra.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy