Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčšie prsia na svete! Sú naozaj sexi?
Zdielať na
Zaujímavosti

Najväčšie prsia na svete! Sú naozaj sexi?

Ženy s veľkými prsiami sú vraj pre mužov omnoho príťažlivejšie. Nie všetkým však príroda dopraje. Niektorým uberie a iným zas nadelí poriadne. Presne to sa stalo aj 52-ročnej Američanke.

Annie Hawkins-Turner si so svojimi obrovskými prsiami už toho veľa zažila. Nie vždy je to med lízať. Každý z nich totiž váži viac ako 25 kilogramov. Obvod jej hrudníka má neuveriteľných 189 centimetrov.

Najťažšie bolo pre ňu detstvo. Už vo svojich deviatich rokoch začala nosiť podprsenku. Vtedy sa jej všetci spolužiaci posmievali. "Neuvedomovala som si, že som iná, až do vtedy, kým som neprišla do triedy a nedokázala sa zmestiť za lavicu," spomínala Afroameričanka v relácii This Morning na televiznej stanici ITV.

Problémy v škole nemala len pri sedení za lavicou, ale aj pri telocviku. Deti podľa nej vedia byť poriadne kruté. Posmievali sa jej každý deň. "Nemohla som sa obliekat ako ostatné deti a chlapci v mojom veku ma nemali radi. Starší muži ma, ale radi mali, pretože som bola mladé dievča s telom staršej ženy."

Neľahký život kvôli nadmieru veľkým prsiam neskončil ani po pôrode dvoch detí. Darrena a Claru nemohla totiž kojiť. "Moje prsia boli veľmi veľké, svoje deti by som udusila," tvrdí Annie. 

Dennodenne ju fotografujú alebo natáčajú hore bez. Sex pred kamerou, ale úplne odmieta. Napriek tomu za svoje role získala cenu AVN Award, ktorá je považována za pornografického Oscara.

isifa

Zdielať na

Súvisiace články