Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Deti slávnych rodičov. Vyrastajú inak, ako ostatné
Zdielať na

Deti slávnych rodičov. Vyrastajú inak, ako ostatné

Zdroj: ISIFA

Najčerstvejšou mamičkou vo svete showbiznisu je americká kráska Nicole Kidman. Druhú dcéru herečke a jej manželovi Keithovi Urbanovi porodila koncom decembra v nemocnici Nashville náhradná matka.

Dcére dali meno Faith Margaret, herečka už má jednu dcéru - Sunday Rose. "Nijaké slová nemôžu dostatočne vyjadriť obrovskú vďačnosť, ktorú cítime ku všetkým, ktorí nás natoľko podporovali, najmä našej náhradnej matke," uviedli vo vyhlásení obaja 43-roční rodičia, pochádzajúci z Austrálie.

Nicole Kidman s dcérou Sunday Rose

Na Slovensku sa ako prvý v roku tešil tenista Dominik Hrbatý. Tesne po polnoci na Nový rok mu jeho manželka Nela porodila dcéru Ellu. Ella bola prvou Bratislavčankou, vážila 3 500 gramov a merala 51 centimetrov.

Dominik Hrbatý s dcérou Ellou

Byť celebritou a rodičom zároveň dáva poriadne zabrať. Niektoré svetové hviezdy showbiznisu neradi vystavujú svoje ratolesti fotoobjektívom. Príkladom je nielen zosnulý Kráľ Popu Michael Jackson, ktorý svojim deťom zakrýval tvár maskami. 

Salma Hayek a jej dieťa

Ani mexickej herečke Salme Hayek nie sú objektívy paparazzov v prítomnosti jej dcéry po vôli. Tá ju ukrýva a bráni pred reportérmi zubami a nechtami.

Deti Michaela Jacksona so zakrytými tvárami

Súvisiace články