Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž v spánku prehltol slúchadlo. Fungovalo mu aj v žalúdku
Zdielať na

Muž v spánku prehltol slúchadlo. Fungovalo mu aj v žalúdku

Archívna reportáž

TCHAJ / PEJ - Muž z Taiwanu zaspal so slúchadlami v ušiach a počas spánku sa mu podarilo zjesť jedno z bezdrôtových slúchadiel. Šokujúce zistenie prišlo vo chvíli, keď zistil, že ho má v žalúdku. Funkčné bolo aj potom, čo prešlo celou jeho tráviacou sústavou.

Ben Hsu z Taiwanu patrí medzi tých ľudí, ktorí nemajú problém zaspať so slúchadlami v ušiach. Jedno takéto ozvučené zadriemanie sa mu stalo osudným, pričom nevedomky zjedol jedno z bezdrôtových slúchadiel. Keď sa zobudil a našiel iba jedno, pomocou svojho telefónu sa pokúsil lokalizovať to druhé. "Keď som sa zobudil, snažil som sa slúchadlo nájsť pod vankúšom. Potom mi došlo, že zvuk vychádza z môjho žalúdka," cituje muža server Daily Mail. Nevie, ako sa mu podarilo slúchadlo zjesť, ale tvrdil, že slúchadlo v žalúdku nespôsobovalo žiadne akútne zdravotné ťažkosti. Aj napriek tomu sa radšej vydal do najbližšej nemocnice. 

https://twitter.com/Badr8n/status/1124369281699983361

Lekári mu potvrdili, že sa v jeho žalúdku slúchadlo skutočne nachádza. Ak by nevyšlo von prirodzenou cestou, musel by podstúpiť operáciu. Ben Hsu dostal predpísané preháňadlo a odporúčanie, aby kontroloval, či sa slúchadlo objaví v toalete. Muž ho neskôr skutočne vylúčil a nezabudol sa s nálezom pochváliť selfie fotkou.

Slúchadlo po umytí a vysušení ďalej hralo. Muž tvrdí, že aj potom, čo ho vylovil z misy na staničných toaletách, malo stále nabitú batériu na 41 percent. Ani taká príhoda ho neodradila od ďalšieho používania tohto páru. Možno sa nabudúce poučí a nebude s nimi opäť zaspávať.

​Mladý muž prechádzal so slúchadlami na ušiach cez kruhový objazd. Zrazilo ho auto:

Súvisiace články