Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vianoce sú za dverami. Tieto knižné novinky vám spríjemnia sviatky
Zdielať na

Vianoce sú za dverami. Tieto knižné novinky vám spríjemnia sviatky

BRATISLAVA / Vianoce sú za dverami a kniha poteší každého. Ak ešte neviete, čo sa teraz číta a čo je dobré, pozrite si tieto tipy na knihy od literárneho publicistu Milana Buna.

Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľmi myslí

Fenomenálny starček je späť, už má 101 rokov a tentoraz stretne Trumpa, Putina, Merkelovú aj Kima...perfektná zábava.

Môj svet

O tejto knihe sa už veľa popísalo. Patrí medzi najväčšie hity posledných mesiacov tohto roka. Peter Sagan a jeho svet, cyklistika, tím Peter, motivácia, preteky.

Venuša zo zátoky

Novinka od Dominika Dána, tentokrát 27. v poradí a podľa mnohých je jedna z najlepších. Veľa sa toho udeje aj medzi vraždármi, veľmi tragické a dramatické veci.

KUKUČKA
Ďalšia vydarená slovenská detektívka z pera Františka Kozmona. Po Potkanovi a Rosničke je tu tretia kniha so sympatickým kapitánom Markom Wolfom.

18 pod nulou
Severské krimi, voľné pokračovanie bestsellerov Obeť bez tváre a Deviaty hrob. Mrazivé, dva paralelné prípady vo Švédsku a Dánsku.

Pendleri
Tamara Heribanová konečne po štyroch rokoch s novinkou – vracia sa do 90.rokov, je to dosť osobná spoveď o pendleroch, ku ktorým patrila aj Tamara.

Ochranca
Treba povedať, že veľmi talentovaná slovenská autorka, historická romanca z Anglicka – jej prvá kniha Grófov syn mal neuveriteľný úspech, toto je voľné pokračovanie.

BRATISLAVA pre deti
25 najkrajších výletov pre deti v Bratislave a jej bezprostrednom okolí. Výborne spracované ako sme u vydavateľstva Dajama zvyknutí a je tam aj špeciálna maľovaná mapa so všetkými výletnými lokalitami.

Súvisiace články