Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim Čong-un alias Howard X navštívil Singapur. Pobláznil stovky ľudí
Zdielať na

Kim Čong-un alias Howard X navštívil Singapur. Pobláznil stovky ľudí

SINGAPUR / Obyvateľov ale aj turistov Singapuru prekvapila "návšteva" severokórejského vodcu Kim Čong-una. Tentokrát ale nešlo o skutočného Kima, ale o jeho dvojníka. Mnohým to ale prišlo až niekoľko minút po tom, čo sa s ním odfotografovali. Turista z Hong-kongu sa predstavil pod prezývkou Howard X. Jeho výzor vzbudil ošiaľ v uliciach mesta, no záujem o neho prejavili aj viaceré médiá.

"Vyzeral ako skutočný Kim Čong-un, no neskôr som si uvedomil, že ide len o jeho dvojníka," povedal indický turista, ktorý sa s Howardom X odfotil. "Keď ho vidíte, je naozaj veľký problém rozoznať ho od toho skutočného," dodal. Howard X sa vydáva za Kima už dlhšiu dobu. Objavil sa aj na zimných olympijských hrách v Južnej Kórei, kde zmýlil severokórejské roztlieskavačky. Tie totiž začali nastúpili na hokejový štadión skôr, ako mali. 

Agentúre Reuters Howard X povedal, že dúfa v úspech plánovaného summitu v Singapure, kde sa má skutočný Kim stretnúť s americkým prezidentom Donaldom Trumpom. "Myslím si, že si to oba lídri skvelo užijú, pretože majú naozaj rovnakú osobnosť," vyjadril sa. Howard X si taktiež myslí, že sa po tomto stretnutí stanú najlepšími priateľmi.  

Howard X si postavil na svojom imidže od nástupu Kim Čong-una v roku 2011, lukratívnu kariéru. Zahral si nielen v reklame ale aj vo filme. "Povedal som si, že ten chlap vyzerá ako ja. A hovorím si, páni, musím s tým niečo urobiť, veď si tak môžem zarobiť peniaze," prezradil. Oproti Kimovi je vyšší a štíhlejší. Priberať na váhe ale odmieta, pretože nechce ohroziť svoje zdravie. Svoju skutočnú prácu producenta brazílskej hudby, ktorá je čínsky prespievaná,  ale neopustí.

Howard X spolupracuje aj s Trumpovým dvojníkom Dennisom Alanom. Podľa informácií sa majú ešte pred júnovým summitom stretnúť, aby udalosť medzi bežnými obyvateľmi nejakým spôsobom oživili.  

Pozrite si archívne video ako Trump takmer pobozkal Kim Čong-una: 

Súvisiace články