Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Áron Hodek (7), zázračné dieťa. Mladý basgitarista dostal pozvánku až do L.A.
Zdielať na

Áron Hodek (7), zázračné dieťa. Mladý basgitarista dostal pozvánku až do L.A.

KOMÁRNO / Sedemročný basgitarista Áron Hodek je mimoriadny talent. Všimli si ho už aj na opačnej strane Atlantiku a pozvali ho do Los Angeles. Cestu si však musí hradiť sám. A tak pomáha rodina, dobrí priatelia a obdivovatelia.

Talentovaný mladý muž za bicími, je niekdajší Dávidko Hodek, ktorý sa na špičkového hudobníka vypracoval spoza hrncov v ich malom byte. Avšak hviezdou benefičného koncertu v Komárne, bol jeho 7-ročný brat Áron.

Basovú gitaru mu priniesol Ježiško pred rokom a dnes už má dvadsaťtisíc fanúšikov na instagrame – hlavne spoza oceánu, kam dostal pozvanie na jedinečné podujatie. "Bude tam taká výstava, to sa volá NAMM a tam sa môže zahrať, tam sú jamky a sú tam veľmi dobrí muzikanti," vraví malý Áron. 

Od 19.januára sa tam predstaví absolútna hudobná špička - bežne si tam vstupenku nekúpite - tam vás musia pozvať. Novú skladbu sa talentovaný bassgitarista, inak prvák na základnej škole, dokáže priamo na javisku naučiť za štyri sekundy, ako pri pesničke hosťky večera, ktorou bola Anita Soul.

Rovnaké obecenstvo tlieskalo aj Dávidovi v Áronkovom veku. A vpredu aj tentoraz sedeli rodičia, ktorí neuveriteľným spôsobom podporujú svoje talentované deti.

Súvisiace články