Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Má len 6 rokov a milióny na konte. Rozkošný Ryan vás presvedčí o tom, že makať sa oplatí už v útlom veku
Zdielať na

Má len 6 rokov a milióny na konte. Rozkošný Ryan vás presvedčí o tom, že makať sa oplatí už v útlom veku

Iba 6-ročný Ryan je ako každé iné dieťa. Je veselý, rozkošný a rád sa hrá s hračkami. Jediný rozdiel je v tom, že sa mu podarilo vďaka tomu rozprávkovo zbohatnúť. Ak chcete vedieť, ako zarobiť milióny dolárov na Youtube, obráťte sa na tohto chlapca.

O Ryanovi sa dá povedať, že má prácu, o ktorej sníva každé jedno dieťa (a nejeden dospelý). Zarezávať pritom začal už v útlom veku, a to spôsobom, aký je deťom srdcu najbližší - hrou. Školákovi totiž platia výrobcovia hračiek za to, že sa hrá s ich produktami a do kamery hovorí, čo sa mu na nich páči.

S nápadom prišiel práve Ryan, ktorý má predvádzanie jednoducho v krvi. "Jedného dňa sa ma spýtal: Ako to, že nie som na Youtube, keď ostatné deti sú? Tak sme sa rozhodli, že to teda skúsime. Hneď na to sme išli do hračkárstva, aby sme mu kúpili jeho prvú hračku - myslím, že to boli vláčiky Lego, a tak to celé začalo," prehovorila jeho mama o synových začiatkoch v kariére.

Ryan natočil prvé video, keď mal len tri roky. Dnes je z neho hviezdny youtuber a jeho kanál odoberá viac ako 10 miliónov fanúšikov. Magazín Forbes ho zároveň zaradil k najmladším detským milionárov na svete, keďže za tento rok zarobil viac ako 11 miliónov dolárov. Za tieto peniaze si však hračky nekupuje. Ako prezradila jeho mama, synovi a jeho dvom sestrám ich odkladá na štúdium do budúcnosti.

Súvisiace články