Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Relácia Sedem je po lete späť a s ňou aj Elena Vacvalová, ktorá prežila naozaj netradičné leto
Zdielať na

Relácia Sedem je po lete späť a s ňou aj Elena Vacvalová, ktorá prežila naozaj netradičné leto

BRATISLAVA / Po letnej prestávke sa na televízne obrazovky opäť vrátili obľúbení glosátori, aby si znovu zobrali na mušku udalosti, či politikov. Ústredná postava obľúbenej JOJkárskej relácie, Elena Vacvalová, prezradila aké mala leto a tiež na čo sa môžu diváci tešiť.

Elena uprednostňuje jeseň pred letom a preto sa rozhodla pre zmenu podnebia. "Ja pred letom tak unikám a tento rok som sa rozhodla pre taký špeciálny únik. Svojmu manželovi, sebe a z časti aj dcére som zorganizovala taký ajurvédsky pobyt v Indii." Napriek tomu, že ich ubezpečili, že monzúnové obdobie už v tom období skončí, tak ich privítali dažde, teplo a vlhko. 

Aby si dobre oddýchla odložila telefón a dopredu kolegov a známych upozornila, aby ju počas dovolenky nekontaktovali. "A aj ten jedenkrát čo som si zapla telefón mi hneď zazvonil a volala mi nejaká organizácia, či nechcem zmeniť paušál. Hovorím im, nech mi dajú pokoj, že som v Indii a na to ten človek vykríkol: Výborne, pre zahraničie máme výborný program," smiala sa Elena. 

So Sedmičkou majú v novej sezóne aj naďalej v pláne cestovať. "Zažijeme tak priamy kontakt aj s bežným divákom a publikom. Je to trochu iné, máme také možnosti porovnávania." 

Súvisiace články