Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kňažko: Keď si už platíme politikov v parlamente, tak sa na nich aspoň zasmejme
Zdielať na

Kňažko: Keď si už platíme politikov v parlamente, tak sa na nich aspoň zasmejme

BRATISLAVA / Takmer trojmesačné prázdniny jojkárskej relácie Sedmička sa skončili. Poniektorí z pätice glosátorov aj trošku ľutovali, že v lete bohatom na politické dianie sa nevysielalo. Všetko si však vynahradia a ich politické glosy uvidíte opäť na televíznych obrazovkách.

Dovolenka je vraj od slova dovoliť si. A poniektorí glosátori relácie Sedem si tak dovolili počas letných mesiacov naozaj vypnúť. Prozaička a novinárka Oľga Feldeková bola spolu s rodinou "vypnúť" na Orave na chate, kde nie je signál, ani televízor.

"Boli sme s celou rodinou dva mesiace na chate. Mňa počas leta zaujali len naše vnučky, s nimi bola taká dobrá zábava, že dianie na Slovensku ich nemohlo trumfnúť," dodal s úsmevom dramatik, humorista a herec Milan Lasica.

Zaslúžený oddych

Eňa Vacvalová si zasa 17 dní užívala Indiu v spoločnosti manžela a dcéry a oddych dotiahla do dokonalosti. "Keď mi napísal švagor, že odvolali ministra Plavčana, tá kauza ma celá minula. Skoro som sa musela zamyslieť, kto to vlastne je," hovorí s úsmevom humoristka a moderátorka relácie Elena Vacvalová.

Aj keď si oddýchli, aj keď poniektorí nesledovali dianie na Slovensku, pri glosovaní aktuálnych udalostí im ani pri natáčaní prvej epizódy nechýbal štipľavý humor a možno aj trochu kritiky. Jasné to bolo pri komentovaní naozaj horúcich letných politických udalostí na Slovensku.

​Smiech cez slzy

"Ako novinári sme sa mali dobre, ako občania sme sa mali horšie, ale tak už to býva," glosuje aj do našeho mikrofónu politický komentátor Milan Leško. "Keď si to už platíme v tom parlamente, tak sa aspoň zasmejeme. " dodáva bývalý politik a herec Milan Kňažko. 

Smiechu bolo veľa aj pri prvom po prázdninovom stretnutí sa pätice glosátorov v štúdiu. "Po lete som mala už toľko materiálu, že už som sa tešila na reláciu a aj že uvidím svojich kolegov," hovorí moderátorka Eňa Vacvalová. Potvrdzuje to aj Milan Kňažko, ktorý dodáva, že jedným z hlavných dôvodom prečo robí reláciu Sedem je, že sa v nej stretáva práve s týmito glosátormi. 

Súvisiace články