Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jojka sa sťahuje do Nového Mesta nad Váhom, zažite Noviny pod holým nebom
Zdielať na

Jojka sa sťahuje do Nového Mesta nad Váhom, zažite Noviny pod holým nebom

BRATISLAVA/NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Televízia JOJ opäť vyráža do ulíc slovenských miest so svojim projektom "JOJka v meste". Šnúru štartuje už túto nedeľu v Novom Meste nad Váhom. Už tradične súčasťou tejto akcie budú Noviny vysielané naživo priamo z námestia.

Jojka v meste je každoročnou tradíciou televízie JOJ, ktorej cieľom je prísť bližšie k divákom. Fanúšikovia sa môžu stretnúť a prehodiť pár slov s obľúbenými jojkárskymi tvárami a získať od nich podpisy hneď v niekoľkých mestách. Všetko to odštartovalo presne pred deviatimi rokmi v Žiline, kedy sa celá televízia presťahovala do centra mesta po prvýkrát.

Už tradičnou súčasťou je aj vysielanie Novín naživo priamo z námestia. Za moderátorský pult v Novom Meste nad Váhom zasadnú Adriana Kmotríková a Ján Mečiar. "Veľmi sa na to tešíme. Jojka v meste má vždy skvelú a úžasnú atmosféru," teší sa moderátor Novín Ján Mečiar.

Divákov, ktorí prídu do Nového Mesta nad Váhom bude celým dňom sprevádzať Vlado Voštinár. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na kapely a spevákov, ktorí spolupracujú s televíziou JOJ. Prídu Celeste Buckingham, Thomas Puskailer, Hex či King Shaolin. Veľkým koncertom ukončí program v Novom meste nad Váhom kapela Tublatanka. Do mesta príde aj auto z novej zábavnej relácie Super Karaoke. Súčasťou jednej z častí bude práve kapela Tublatanka.

Program JOJky v meste v Novom Meste nad Váhom:

14:00 - Začiatok
14:10 - Detský blok s RIKom
15:00 - Hex
15:40 - Plexo
16:00 - Thomas Puskailer
16:35 - Natáčanie upútaviek do Novín
16:45 - No Gravity
17:25 - Peter Cmorík
18:05 - King Shaolin
18:30 - King Shaolin & Celeste Buckingham
19:30 - Noviny naživo
20:30 - Tublatanka

Súvisiace články