Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ak by sme žili v dokonalej krajine, komici by nemali prácu
Zdielať na

Ak by sme žili v dokonalej krajine, komici by nemali prácu

BRATISLAVA / Bývalý novinár a stand up komik Michael Szatmáry je pravidelným účinkujúcim v zábavnej relácii TV JOJ - Heslo. Podľa jeho slov by komici nemali prácu, ak by sme žili v dokonalej krajine.

Michael Szatmáry je známy nielen svojím humorom, ale aj príznačným prízvukom, ktorý napriek tomu, že znie maďarsky, je hebrejský. "Je to asi tým, že som žil dlho vonku. Ten, kto je so mnou v dennodennom kontakte to už nepočuje," uvádza komik. 

Napriek tomu, že je relácia Heslo zábavnou reláciou, nie je vždy úplne jednoduché uhádnuť slovo len na základe jednej indície. Ako prezradil Szatmáry, niekedy trvá hádanie až 40 minút. "My, čo sme tam pravidelne už približne vieme, aké nápovedy by mohli fungovať a vieme, že netreba rozmýšľať dlho a treba povedať prvé slovo, ktoré vás napadne," vysvetlil Szatmáry. 

Komik tvrdí, že sa stand up na Slovensku ešte stále nedostalo do takej úrovne, aby sa vysielalo v televízii. Čoskoro sa to však môže zmeniť, pretože zoskupenie Silné reči nahralo štyri epizódy vystúpení, ktoré sa čoskoro môžu objaviť aj na televíznych obrazovkách. 

Súvisiace články