Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mýval požičaný do reklamy má traumu z pŕs. ZOO žaluje filmárov
Zdielať na

Mýval požičaný do reklamy má traumu z pŕs. ZOO žaluje filmárov

MOSKVA / Moskovská ZOO žaluje filmárov reklamných spotov za to, že jej vrátila mývala, ktorého si pred tým požičali s traumou. Zoologickej záhrade vadí, že zviera vystupovali v eroticky ladenom videu, z ktorého si odnieslo slabosť pre ženské prsia. Spoločnosť obvinenia označila za absurdné.

Ruská ZOO čas od času filmárom za poplatok svoje zvieratá požičiava. Jej hovorca Viktor Kirjukin pre televíziu BBC povedal, že  v prípade mývala Thomasa sa zviera z natáčania vrátilo "traumatizované. "Zaznamenali sme, že ho priťahujú ženské prsia," uviedol. Podľa neho to dokazuje, že mýval počas filmovania s nahou modelkou dostával sladkosti a tým si odmenu asocioval práve s ženskými prsiami.

Správanie mývala taktiež podľa hovorcu obťažovalo ženský personál ZOO. "Trvalo dva alebo tri mesiace zmeniť jeho správanie sa. Teraz už je znova šťastný," dodal.

https://twitter.com/ThomasJLowe1/status/842279409323253760

Spoločnosť Art-Mask, ktorá reklamný spot nakrúcala, označila žalobu za absurdnú. Ruské médiá citovali jeho marketingového manažéra, ktorý sa sťažoval, že požadoval trénované zviera a dostal Thomasa. Ten bol podľa neho mladý a večne utekal. Počas nakrúcania naviac ešte aj kradol a zničil modelke podprsenku.

ZOO požiadalo agentúru, aby fotky a video stiahli. Agentúra tak neurobila, ZOO ich zažalovala. Žaloba požaduje kompenzáciu za traumu spôsobenú mývalovi.

Súvisiace články