Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodiči, pripravte sa na kolaps. Policajti odstavia diaľnicu z Bratislavy
Zdielať na

Vodiči, pripravte sa na kolaps. Policajti odstavia diaľnicu z Bratislavy

BRATISLAVA / Veľká odstávka diaľnice D1. Polícia uzavrela v pondelok ráno jeden pruh z Trnavy do Bratislavy, v piatok od 14:00 do 22:00 naopak úsek z Bratislavy do Trnavy.

Polícia upozornila verejnosť na plánované zmeny v doprave. V piatok, 24. 3. 2017 v čase od 14.00 hod. do 22.00 hod., bude v smere z Bratislavy do Trnavy.

Rýchlosť jazdy bude v tomto úseku postupne znižovaná na 60kilometrov za hodinu. Dôvodom zmeny je príprava jednotlivých bezpečnostných zložiek a správcu komunikácie (NDS a.s.) na plánované čiastočné uzávierky počas rekonštrukcie diaľnice D1 a výstavby križovatky Blatné v mesiacoch apríl až december 2017.  

Polícia žiada vodičov, aby v tomto úseku zvýšili opatrnosť a riadili sa dopravným značením, pokynmi policajtov a v záujme zvýšenia bezpečnosti a plynulosti, prispôsobili rýchlosť jazdy.

Na diaľnici D1 na 31 kilometri z Bratislavy do Trnavy sa stala dopravná nehoda. Nákladné vozidlo s prívesom riadil 50-ročný muž, ktorý z nezistených príčin narazil z vozidlom do zvodidiel, strhol riadenie a prevrátil sa na ľavý bok cez dva jazdné pruhy.

PZ SR

Súvisiace články