Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vo vlakovom tuneli našli mŕtveho muža
Zdielať na

Vo vlakovom tuneli našli mŕtveho muža

BANSKÁ BYSTRICA / Záhadný prípad vyšetrujú policajti z Banskej Bystrice. V najdlhšom železničnom tuneli na Slovensku, medzi Harmancom a Čremošným, našli mŕtvolu muža. Pri koľajniciach v päťkilometrovom tuneli ho spozoroval rušňovodič jedného z rýchlikov.

Telo ležalo v tuneli neďaleko vlakovej stanice v Čremošnom. Bezvládneho muža pri koľajniciach si všimol rušňovodič rýchlika, ktorý prechádzal tunelom smerom od Banskej Bystrice. Keď na miesto prišli banskobystrickí policajti, obeť už nejavila žiadne známky života. Zatiaľ nevie nikto s určitosťou povedať, ako dlho tam telo ležalo. Hoci okamžite v tomto úseku zastavili vlakovú dopravu a tunel prehľadali, nenašli nič, čo by im o mŕtvom mužovi povedalo viac. Zatiaľ nie je známa ani jeho  totožnosť.

Telo previezli na súdnu pitvu, ktorá by mala stanoviť presnú príčinu smrti. Do úvahy prichádza aj možnosť, že muža, ktorý vošiel aj napriek zákazu do dlhého tunela, mohlo vplyvom sily prechádzajúceho vlaku stiahnuť pod koľaje. O ktorý konkrétny vlakový spoj mohlo ísť zatiaľ polícia nevie. Okolnosti nešťastia vyšetrujú, začali trestné stíhanie pre usmrtenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy