Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík chce vyzerať ako mimozemšťaň, čaká na odstránenie genitálií
Zdielať na

Mladík chce vyzerať ako mimozemšťaň, čaká na odstránenie genitálií

LOS ANGELES / Mladý Američan podstúpil viac než 100 plastických operácii, za ktoré zaplatil už viac ako 50 tisíc dolárov. Poslednou má byť odstránenie genitálií, spodného brucha a bradaviek. Dvadsaťdvaročný muž, ktorý sa živí ako vizážista, je presvedčený, že nie je mužom ani ženou.

Vinny Ohh začal s plastikami, keď mal iba sedemnásť rokov. Dal si vyplniť pery, upraviť lícne kosti a bradu, píše Daily Mail. Mladík nechce, aby si ľudia mysleli, že chce byť ženou. "Môžem žiť aj bez pohlavných orgánov. Nepotrebujem penis ani vagínu," povedal.

Horúci neporiadok posadnútý sám sebou

Rozhodol sa, že si dá odstrániť genitálie. Túži vyzerať ako mimozemšťan. "Chcem byť bezpohlavná bytosť. Chcem, aby môj vzhľad odrážal moje vnútro. Chcem byť hybrid," vysvetlil. Do plastických operácií investoval niekoľko desiatok tisíc dolárov. 

Už ako chlapec sa cítil, že nezapadá medzi rovesníkov. "Vyzerám ako z Marsu. Mám veľkú hlavu, nemám obočie. Cítim sa ako horúci neporiadok posadnutý sám sebou," opísal sám seba. Myslí si, že ľudia by sa nemali deliť na mužov a ženy. Sám si uvedomil, že nie je gay, ani bisexuál, transsexuál a podobne. Chce inšpirovať ľudí, svet a nechce, aby sa škatuľkovali. 

​Ako to už pri kontroverzných ľuďoch býva, jedni ho obdivujú, iní zavrhujú. "Mnohí mi dávajú komplimenty, dokonca mi niektorí povedali, že chcú, aby ich deti vyzerali rovnako. Som inšpiráciou pre tých, ktorí nechcú nikam patriť," myslí si.

Súvisiace články