Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Šialenec vyskočil za jazdy z auta
Zdielať na

VIDEO: Šialenec vyskočil za jazdy z auta

SALISBURY / Má za sebou viac než sto zoskokov z rôznych mostov po celom svete. Ale ešte nikdy neskákal z idúceho auta. Extrémny športovec Tim Howell si splnil ďalší adrenalínový sen.

Extrémny športovec z Anglicka má za sebou vskutku zaujímavú minulosť. Patrí medzi špičku basejumperov. Začínal v Juhoafrickej republike ako sprievodca po národných parkoch. Po návrate do Veľkej Británie sa stal členom komanda Royal Marines a vo svojom voľnom čase sa začal venovať base jumpu, šplhaniu po lane, horolezectvu a skákaniu. 

Presné miesto neprezradil

"Mám za sebou viac než sto zoskokov z rôznych mostov sveta. Ale ešte nikdy som neskákal z idúceho auta. Mojou najväčšou starosťou bolo, či to zvládne moja priateľka," zveril sa Tim. 

Bez istenia sa vyštveral na strechu a čakal na vhodný okamih. Vybavený padákom sa vrhol do rokliny. Auto pritom nabralo rýchlosť až 60 kilometrov za hodinu. 

Šialený pokus basejumpera, ktorý našťastie dobre dopadol. Pozrite si VIDEO.

Roklina, ktorá bola hlboká viac ako 200 metrov, sa nachádza v Európe. Presné miesto ale neprezradil. Chce takto zabrániť ľahkovážnym amatérom, ktorí by chceli jeho kúsok napodobniť.

Súvisiace články