Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Letuška zachránila dievčaťu život. Neuveríte, čo mu hrozilo
Zdielať na

Letuška zachránila dievčaťu život. Neuveríte, čo mu hrozilo

SEATTLE / Letuška Shelia Fedrick bola na palube lietadla Alaska Airlines, ktoré malo namierené zo Seattlu do San Francisca. Počas letu si všimla neupravené dospievajúce dievča. Sedelo pri okne vedľa dobre oblečeného staršieho muža. Kontrast medzi nimi bol až zarážajúci a vzbudil podozrenie.

Letuška sa zo dňa na deň stala hrdinkou vďaka tomu, že zachránila mladej dievčine život. Pomohli jej k tomu nielen dlhoročné skúsenosti počas práce s ľuďmi, ale aj všímavosť a intuícia, píše Dailymail.

Potrebujem pomoc!

Štyridsaťdeväťročná Selia Fedrick mala službu na palube lietadla Alaska Airlines. Stroj smeroval zo Seattlu do San Francisca. Počas letu si všimla približne pätnásťročné dievča sediace pri staršom, dobre vyzerajúcom mužovi. Kontrast medzi nimi bol natoľko zarážajúci, že si letuška začala zvláštny pár všímať intenzívne. 

Dievča vyzeralo, akoby si prešlo hotovým peklom. Keď sa letuška dvojici prihovorila, rozprával vždy iba muž. Dievčaťu nenápadne odovzdala správu, aby šla na toaletu. Tam jej zanechala tajný odkaz na zrkadle. Tínedžerka jej na odkaz odpísala a potvrdila jej to, čo skúsená letuška tušila: "Potrebujem pomoc," napísalo dievča.

Letuška upovedomila pilota, že majú na palube obeť obchodovania s ľuďmi a musia zakročiť. Pilot kontaktoval políciu, ktorá muža čakala pri termináli. Za obchodovanie s ľuďmi mu hrozí prísny trest.

Súvisiace články