Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neuveriteľná premena: Zo závislej ženy sa stala krásavica
Zdielať na

Neuveriteľná premena: Zo závislej ženy sa stala krásavica

ARIZONA / Dvadsaťšesťročná Dejah Hall z Arizony si prešla peklom. Štyri roky závislosti na tvrdých drogách sa podpísali pod jej peknú tváričku. No po rozhovore s jej umierajúcim starým otcom sa jej otvorili oči a rozhodla sa so všetkým skoncovať. Na sociálnu sieť následne zavesila fotky, ako vyzerala v čase, keď ešte bola závislá a potom, keď už prešla vnútornou aj vonkajšou očistou.

"Fotografia vľavo ma zachytáva v deň, keď ma zatkli (12/6/2012) a zhodou okolností to bol aj deň, keď som odovzdala Bohu," spomína na krušné chvíle mladá žena. 

So závislosťou začala už v svojich sedemnástich, keď si vzala najskôr liek na tlmenie bolesti. Neskôr začala navštevovať aj kliniku, aby sa vyliečila. Tú ale opustila po tom, čo sa dopočula o smrti matky svojej kamarátky. Zrazu jej niekto ponúkol heroín a ona neodolala. Povedala si, že to skúsi iba raz, no nestalo sa tak.

"Stalo sa zo mňa monštrum. Nezaujímala som sa o to, koho som ranila, o nič som sa nezaujímala," vraví Dejah pre Dailymail.

Pomohol starý otec

Zlom nastal v decembri 2012, keď navštívila svojho starého otca. "Môj dedko práve oslavoval narodeniny. Sedel na svojom vozíčku a povedal mi, že ho svojím správaním zraňujem," vraví ďalej mladá žena. Dejah následne zatkli a ona musela o svojom živote premýšľať.

Dnes má Dejah malú dcérku a naďalej verí v Boha. Fotkami by sa rada priblížila ľuďom a rodinám, ktoré sa ocitli v rovnakej situácii ako voľakedy ona. A dodáva, aby sa nebáli vyhľadať pomoc, pretože podľa nej druhí nevedia čítať myšlienky. 

 

Súvisiace články