Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Krimi, romantika aj humor. Tieto novinky uvidíte na obrazovkách TV JOJ v roku 2017
Zdielať na

Krimi, romantika aj humor. Tieto novinky uvidíte na obrazovkách TV JOJ v roku 2017

BRATISLAVA / Blíži sa koniec roka, a tak je čas obzrieť sa aký bol, ale aj pozrieť sa dopredu, aký bude ten nasledujúci rok. Čo čaká divákov TV JOJ v roku 2017, aké novinky uvidíte na televíznych obrazovkách a na čo sa môžete tešiť prezradil v rozhovore generálny riaditeľ Televízie JOJ Marcel Grega.

Aj v roku 2017 uvidíte na obrazovkách TV JOJ veľa nových zaujímavých seriálov.

Za sklom 2. séria

Seriál za Sklom bol na slovenských obrazovkách doslova revolúciou. Inšpiroval sa skutočnými udalosťami a natáčal sa na televízne kamery, čo je na Slovensku raritou. Príbeh policajtov, ktorých hrali Ján Koleník a Tomáš Maštalír, ocenili aj diváci a razom sa stal jeden z najlepších seriálov u nás. Aj vďaka pozitívnym diváckym ohlasom bude pokračovať aj v roku 2017 svojou druhou sériou.

Prázdniny

Pustiť muža s deťmi na chatu s ďalšími mužmi a ich ratolesťami, to chce odvahu. Okrem ustráchaných matiek a manželiek, prináša takýto výlet množstvo radostí a humoru. Presne o tom bude nový seriál z dielne televízie JOJ - Prázdniny. 

Hotel

Dorota sa chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby však dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

1890

V roku 2017 uvidíte na obrazovkách TV JOJ veľkolepý slovenský seriál 1890. Pôjde o 13-dielny historický krimiseriál, nakrúcaný v kaštieli Betliar a okolí s dobovými kulisami. Dej bude zahŕňať vyšetrovanie zločinov inšpirovaných skutočnými prípadmi z minulosti.

Pravá tvár

Hlavnou hrdinkou seriálu je dievča z Oravy, ktoré prichádza do Bratislavy, s cieľom pomsty. Hľadá človeka, o ktorom si myslí, že je zodpovedný za smrť jej sestry. Hlavnú hrdinku si zahrá mladá herečka Monika Horváthová. Hudbu skladá slovenská skupina Komajota.

Panelák

Príbehy rodín, ktoré žili na Geologickej ulici, boli neodmysliteľnou súčasťou mnohých slovenských rodín dlhých osem rokov. Na obrazovky TV JOJ sa vracajú okrem seriálu aj obľúbené postavy ale aj nové postavy, ktoré zamiešajú karty v novom príbehu.

Svet pod hlavou

Televízia JOJ už v januári  uvedie nový kriminálny seriál s názvom Svet pod hlavou, ktorý vznikol v koprodukcii s Českou televíziou, Bionautom a televíziou JOJ. Tento projekt je výnimočný v tom, že Česká televízia sa rozhodla po prvý raz na spoluprácu osloviť komerčnú televíziu a na slovenskom trhu si vybrala práve televíziu JOJ. Ide o medzinárodný projekt, v ktorom sa v hlavných úlohách predstavia geniálni českí herci Václav Neužil a Ivan Trojan. Hlavnú ženskú postavu bude stvárňovať charizmatická Slovenka s maďarskými koreňmi Judit Bárdos.

Súvisiace články