Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mexičanka chystá oslavu narodenín, prísť chce viac ako milión ľudí
Zdielať na

Mexičanka chystá oslavu narodenín, prísť chce viac ako milión ľudí

LA JOYA / Viac než milión ľudí chce doraziť na oslavu pätnástich narodenín istej Mexičanky do dediny La Joya. Ohromný záujem o akciu spustila pozvánka na Facebooku, ktorá sa šírila po internete. Polícia do dediny preventívne vyšle posily. Otca dievčiny takýto záujem zaskočil, no nikoho údajne nenechá stáť pred dverami.

Narodeniny má dievčina osláviť 26. decembra, miestna polícia ale už vyhlásila pohotovosť a do dediny sa chystá vyslať posily. Účasť na večierok už potvrdilo 1,2 milióna ľudí, píše BBC.

Na večierku budú hrať miestne kapely, bude sa podávať občerstvenie a pobežia sa konské dostihy. Crescencio Ibarra natočil video a vyhlásil v ňom, že "všetci sú srdečne vítaní" na oslavu 15. narodenín jeho dcéry. Pozvánka sa potom dostala na Facebook. Ibarra chcel, aby prišli hlavne susedia a priatelia. 

15. narodeniny sú vnímané v Mexiku ako dôležitá udalosť, keďže ide o prelomenie medzi detstvom a dospelosťou. Takéto oslavy sú pritom v krajine bežné, dievčatá mávajú oblečené krásne šaty a sú "kráľovnami dňa."

Súvisiace články