Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
K nevere nás doháňa manželova lenivosť, tvrdia Francúzky
Zdielať na

K nevere nás doháňa manželova lenivosť, tvrdia Francúzky

PARÍŽ / Tak to normálne nevymyslíte. Gleeden, najväčšia francúzska internetová zoznamka (má viac ako 3,2 miliónov registrovaných členov), uskutočnila rozsiahly prieskum medzi svojimi zákazníčkami a zistila, že veľa manželiek je svojím manželom neverných preto, že muži sú leniví a odmietajú vykonávať domáce práce. To ale neznie veľmi romanticky.

Firma Gleeden urobila prieskum na vzorke viac ako 10 tisíc žien, ktoré odpovedali anonymne na internetový dotazník. A je to pre mužov skutočne zvláštne čítanie. Ak to neviete, tak mužská časť populácie sa podľa Francúzok doma vyznačuje nebývalou lenivosťou.

Podľa prieskumu 73 percent žien povedalo, že sú vlastne k nevere "tlačené", pretože ich partner je lenivec a ony túžia spoznať niekoho iného. Ak ste muž a doma neupratujete, neluxujete či nevaríte, mal by ste sa o svoj vzťah obávať.

Zoznamka Gleeden kedysi začala vo Francúzsku, ale dnes je globálna. Pomocou nej si hľadajú milenca a nových partnerov ľudí, ktorí žijú v manželstve.

Až 86 percent členiek zoznamky Gleeden tvrdí, že sú hlboko frustrované snahami mužov vyhnúť sa domácim prácam. Miesto uspokojenia, láskavej pozornosti a túžbe cítiť sa žensky, musia navliecť gumené rukavice a niečo čistiť, alebo behať po byte s vysávačom.

Súvisiace články