Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Recept šéfkuchára Massima: Hruškový koláčik z lístkového cesta
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima: Hruškový koláčik z lístkového cesta

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil hruškový koláč z lístkového cesta.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil niečo sladké. Hruskový koláčik z lístkového cesta. Recept je pre osem osôb.

Glazované hrušky:
4 hrušky
70g masla
250g medu
4 cl pomarančového likéru

Cca 200 g lístkového cesta

Vanilkový krém:
2,5 dcl mlieka
4 žĺtka
65g kryštálového cukru
25g kukuričného škrobu
1/2 vanilkového lusku

Čokoládový ganache:
80g horkej čokolády 70%
80g smotany na šľahanie 30%

Pozrite si druhú časť receptu od šéfkuchára Massima:

Súvisiace články