Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie Bílá znova oslavuje narodeniny, tentokrát v Prahe
Zdielať na

Lucie Bílá znova oslavuje narodeniny, tentokrát v Prahe

BRATISLAVA / Pre Luciu Bílú je rok 2016 prelomový. Pred niekoľkými mesiacmi oslávila okrúhle narodeniny a na Slovensku usporiadala pri tejto príležitosti niekoľko koncertov. O tom, že má energie neúrekom a okrem porotcovania v šou Česko Slovensko má talent stíha všetko, svedčí aj fakt, že začiatkom novembra chystá koncerty aj v najväčšej koncertnej hale v Prahe.

Úlohy porotkyne zvláda bravúrne, a tak ako je o nej známe, dáva do toho celé svoje srdce. Hoci ani zďaleka na to nevyzerá, tento rok oslávila niekoľkonásobná zlatá Slávica okrúhle 50. narodeniny.

"Ja som sa tešila na rok 2016, pretože pre mňa je tiež veľmi významný. Rozhodla som sa, že ho oslávim celý od začiatku až do konca," hovorí Bílá. Svoje narodeninové turné nazvala Fifty fifty a na Slovensku odohrala počas jediného víkendu tri vypredané koncerty.

Teraz niečo veľmi podobné chystá začiatkom novembra aj v Prahe v najväčšej koncertnej sále. "Je to veľká hala pre 12 000 ľudí, a samozrejme je úžasné, že už sa predáva druhý koncert! To je sen každého muzikanta," hovorí speváčka.

"Dúfam, že prídu aj ľudia zo Slovenska, pretože tak ako som lákala na Slovensko ľudí z Čiech, tak naopak hovorím vám Slovákom, príďte," dodáva Bílá.

Zdielať na

Súvisiace články