Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Príďte, navarte, vyhrajte a odneste si peniaze. Prebiehajú kastingy na Moja mama varí lepšie
Zdielať na

Príďte, navarte, vyhrajte a odneste si peniaze. Prebiehajú kastingy na Moja mama varí lepšie

BRATISLAVA / Kuchárska šou Moja mama varí lepšie ako tvoja patrí k najobľúbenejším projektom Jojky. Prečítajte si, ako sa do šou dostanete. A kto vie, možno raz v štúdiu porazíte aj Habovcov.

"Do relácie sa dá dostať cez konkurz. Stačí vyplniť formulár na webe," hovorí moderátor relácie Milan Junior Zimnýkoval. Niektorí lepšie varia ako rozprávajú, iní naopak. "Sme v televízií, to znamená, že televízne tipy sú fajn," prezrádza Junior. Najznámejší účastník šou Vilo Habo sa prvé tri časti vôbec neprejavoval. "Navarili, nehovorím, že zle, ale bol tichý. Rozmýšľal som, ako na neho, ako ho rozbaliť, lebo mimo kamier bol veselý," spomína moderátor. A potom ho rozbalil tak, že sa stal legendou. 

Najdôležitejšie je, prísť na kasting s desiatimi receptami. "Mať recepty, byť si v nich istý," rozpráva Zimnýkoval. Jeden z receptov potom súťažiaci dostanú za úlohu navariť aj pred kamerami v televízii. "Stres z televízie, iná kuchyňa, cudzí ľudia, to všetko môže v človeku vyvolať pocit, že sa do seba scvrkne," vysvetľuje moderátor. 

Špeciálny kasting

"Aby sme súťažiacim pomohli, zmenili sme pravidlá. Ak zabudnú dôležitú surovinu na začiatku varenia, môžu si ísť po ňu, ale odoberieme im 5 minút z časomiery," opisuje Junior. 

Spolu s kuchárom Marekom Ortom pripravuje Junior špeciálny kasting. "Všetkých, ktorí si už konečne chcú vyskúšať varenie v televíznej kuchyni plnej zábavy a zároveň sa stretnúť s obľúbeným moderátorom, pozývame v nedeľu 02. októbra na Liptov do rekreačného a športového centra MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary," pozýva Junior.

Súvisiace články