Jasno
14°
Bratislava
Noviny z námestia: JOJka sa presťahovala do Nitry
Zdielať na

Noviny z námestia: JOJka sa presťahovala do Nitry

NITRA / Moderátori, redaktori, herci zo seriálov TV JOJ a zaplnené námestia fanúškmi televízie. Tak to vyzeralo v nedeľu na námestí v Nitre. Televízia JOJ sa tam na pár hodín presťahovala.

Už od popoludnia prichádzali na námestie stovky ľudí. Záujem o stretnutie s obľúbenými tvárami TV JOJ bol obrovský.

Herec Ján Koleník, ktorý si zahrá hlavnú úlohu v novom seriáli Za Sklom bol na autogramiáde po dlhšej dobe. Spoločnosť ľudí si užíval. "Chceme urobiť radosť čo najviac divákom. Snažím sa predbiehať sa a pýtať, komu mám venovať," povedal Koleník. 

Na pódiu sa striedali viaceré kapely. Pred domácim publikom si zahrala aj domáca kapela Gladiátor. "Všetky JOJky, ktoré sme hrali boli naozaj výborné. Ľudia sa výborne bavili, ale teraz je to prvýkrát doma." uviedol spevák Miko Hladký. 

Noviny naživo

Pre ľudí bolo najväčším lákadlom už tradične živé vysielanie Novín s Adrianou Kmotríkovou a Jánom Mečiarom. "Ľudia sú tu veľmi priateľskí a prítulní. Neskoro sme sa dostali k práci," povedal moderátor Ján Mečiar. "Na to, že sme vysunuté pracovisko, tak tu máme skoro všetke. Ešte tu máme aj pohostenie, čo v práci nemáme," pochvaľovala si Adriana Kmotríková. 

Ľudia na námestí si to užívali. Počas Novín odmoderovala Najlepšie počasie meteorologička Miriam Jarošová, bodka patrila speváčke Zuzane Smatanovej. Púť JOJky po mestách sa pre tento rok skončila. Už ale teraz sa môžete tešiť na budúci rok. 

Súvisiace články