Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nevyčerpateľná zásoba talentov v šou Česko Slovensko má talent
Zdielať na

Nevyčerpateľná zásoba talentov v šou Česko Slovensko má talent

BRATISLAVA / Zdá sa, že zásobáreň talentov je nevyčerpateľná. Už šiesty krát sa na obrazovkách televízie JOJ rozbehla najväčšia talentová šou Česko Slovensko má talent a stále sa je načo pozerať. Ako sa na to pozerá z porotcovského kresla, prezradila Diana Mórová.

V poradí šiesta séria šou Česko Slovensko má talent sa rozbehla na obrazovkách televízie JOJ a je sa stále na čo pozerať. Talentov je aj v tomto ročníku veľa.

Natáčanie až do noci

Samotné natáčanie začínalo približne o 12-tej na obed a končilo až o polnoci. Jedným z dôvodov, prečo natáčanie trvalo tak dlho, boli okrem talentov aj emotívne príbehy účinkujúcich. Ako prezradila porotkyňa Diana Mórová aj samotný režisér ich musel pár krát popohnať "stačí poďme ďalej,počkaj ešte sa musíme niečo opýtať," povedala Diana Mórová.

Porota si rozumie

Okrem Diany Mórovej sedí v porote aj stará partia Jakub Prachař, Jaro Slávik a Lucie Bíla. Porotcovia šou Česko Slovensko má talent majú po natáčaní svoju tradíciu. "Tento rok keď sme dotočili, vždy sme si sadli k poháriku a k večeri aj na dve hodiny, máme si čo povedať," prezradila Diana Mórová.

Zapájajú sa všetci

Porotcovia sa do vystúpení súťažiacich zapájajú často, Diana si vyskúšala napríklad točenie basketbalových lôpt na prste. "Súťažiaci občas prídu a povedia nám poďte na pódium chceme s vami robiť, takže my sa musíme potom rýchlo chytiť a musíme byť potom flexibilní, aby sme z toho urobili šouku," prezrazila Diana Mórová. V iných častiach chceli súťažiaci prepíliť Luciu Bílu a Jakub si niekoľko krát zaspieval.

Súvisiace články