Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Staň sa súčasťou slovenského rekordu na JOJKE v meste
Zdielať na

Staň sa súčasťou slovenského rekordu na JOJKE v meste

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Už v nedeľu zavíta TV JOJ do Liptovského Mikuláša. A spoločne sa pokúsime o nový slovenský rekord v počte ľudí spievajúcich ľudovú pieseň Červené jabĺčko. Naživo odvysielame hlavnú spravodajskú reláciu NOVINY, a práve počas nej si spoločne zaspievame aj s deťmi z folklórneho súboru Ďumbier. Pozerať sa bude celé Slovensko a vy môžete byť pri tom! 

Stačí, ak prídete na námestie do Liptovského Mikuláša, kde už vás usmerní produkcia TV JOJ. Nad regulérnosťou rekordu bude dohliadať komisár zo slovenských rekordov. Či sa nám spoločne podarí tento rekord zvládnuť, sa dozvieme už na druhý deň na televíznej obrazovke vo večernom spravodajstve.

Text piesne Červené jabĺčko:

1. Červené jablčko v oblôčku mám
Koho ja rada vidím, tomu ho dám
Teba ja môj milý, Teba milujem
Tebe to jablčko z lásky darujem

2. Krájajte mi mamka, drobný šalát,
Lebo ja nemôžem v noci spávať
Len malú chvíľočku na svitaní
Keď milý zanechá milovaní

3. Doziera, preziera ten žltý klas
Z ďaleka počujem lastovičí hlas
Poď že sem, poď že sem lastovička
Zvaľ sa mi na pleco má dušička

4. Čo si si má milá, pomyslela
Keď si sa mi na plece zvalila
Já som si myslela, že ja nežiem,
že sa ja od teba odoberiem

To ale nebude všetko! Okrem pokusu o nový slovenský rekord sa môžete tešiť aj na známych moderátorov TV JOJ, hercov, ale aj na vystúpenie Petra Cmorika, Adama Ďuricu, skupiny Gladiator, IMT Smile a ďalších.

Kompletný program Jojky v meste, ktorý sa začína o 14:00 na námestí Osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši, nájdete TU. Tešíme sa na vás!

Ak by ste náhodou túto nedeľu do Liptovského Mikuláša nestihli prísť, nezúfajte. Už o týždeň, 18. septembra, za divákmi príde Jojka aj do Nitry.

Súvisiace články