Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Modelka sa rozhodla zmeniť svoj život a skončiť s pretvárkou
Zdielať na

Modelka sa rozhodla zmeniť svoj život a skončiť s pretvárkou

SYDNEY / Nenechajte sa omámiť pozlátkom sveta sociálnych sietí. Skutočnosť býva iná. Týmito slovami šokovala mladá a obdivovaná austrálska modelka stovky tisíc fanúšikov. Rozhodla sa zmeniť svoj život a nadobro skončiť s pretvárkou.

Zúfalý výkrik, ktorý nikto nečakal. Je mladá, obletovaná a považovaná za supersexy. Skrátka kosť. Essena však teraz obrátila kurz. Tvrdí, že to nikdy nebola v skutočnosti ona.

Dokonalá osoba

"Robila som všetko preto, aby som sa stala na webe dokonalou osobu," tvrdí Essena. Na jednej fotke propagovala čaj na chudnutie. Na ďalšej sa zase nechala nafotiť s kilom mejkapu, pod ktorý ukryla akné. A na ďalšej  musela pózovať dlhé hodiny, kým dosiahla efekt krásneho bruška.

Essena tvrdí, že má pretvárky plné zuby. Za sexy fotky propagujúce na sociálnych sietiach produkty jej totiž výrobcovia platili nekresťanské peniaze. "Sociálne siete sú dnes obrovský biznis. Ak tomu neveríte, klamete samy seba," pokračuje modelka.

Vrchol blaha

Essena už skrátka nechce ďalej klamať. Aj preto nahrádza štylizované fotografie, na ktorých vyzerá dokonale tými, kde vystupuje skutočne ona. Mnoho fanúšikov ocenilo jej prístup a tlieskajú jej zaň. Iní sú však skeptickejší.

Tak, či onak je teraz Essena na vrchole blaha. Cíti, že skoncovala s pretvárkou, ktorá ju síce fantasticky živila a priniesla jej slávu aj úspech, zároveň ju však vnútorne ničila a deptala. Vraví, že konečne sa nemusí na nič hrať.

Súvisiace články