Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Robotický vysávač zožral žene vlasy
Zdielať na

Robotický vysávač zožral žene vlasy

Zdroj: Reprofoto/Yonhap/AAPIMAGE

SOUL / Keď žena z Južnej Kórey investovala do robotického vysávača, dúfala, že získa spoľahlivého pomocníka pri zvládaní domácich prác. Namiesto toho sa dostala do situácie, ktorá sa podobala na sci-fi príbeh o tom, ako sa robot nahnevá na svojho ľudského pána, píše The Guardian.

Unavená päťdesiatdvaročná žena si chcela odpočinúť na podlahe. Dúfala, že keď sa prebudí, bude mať doma vďaka vysávaču upratané a zem sa bude lesknúť čistotou. Namiesto toho ju čakalo drsné prebudenie. Vysávač vytrhával úbohej žene vlasy.

Než si stihla uvedomiť, čo sa deje, jej domáci pomocník už vykonal svoju prácu. Hoci sa snažila vlasy z prístroja dostať, vyslobodiť ju museli až privolaní hasiči, píše The Guardian.

Nechala si ho?

"Zažil som množstvo situácií, ale toto bol rozhodne najdivnejší telefonát, aký sme kedy na stanici dostali," popísal jeden zo záchranárov. Žene dokopy pomáhali štyria hasiči a akcia trvala takmer pol hodiny.

Žena vyviazla bez vážnejších zranení. Agentúry neinformovali o tom, či sa rozhodla tohto diabolského kaderníka nechať u seba doma alebo nie.

Súvisiace články