Polojasno
14°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Geniálne video lyžiara končí grandióznym finále
Zdielať na

Geniálne video lyžiara končí grandióznym finále

VAL BLANC / Známy blázon Candide Thovex, ktorý sa s lyžami na nohách snáď už aj narodil, zverejnil na internete video svojej extrémnej jazdy na francúzskych svahoch. Okamžite sa ozvali hlasy, že záznam je falošný. Lyžiar priznal, že niektoré časti skutočne dotvoril v strižni.

Candidove skoky, točky, podjazdy a lyžovanie po štrku sú ako z iného sveta. Jeho geniálne päťminútové video končí grandióznym finále.

Lyžiar skočí priamo na terasu chaty medzi turistov, opäť z nej zoskočí a zaparkuje za dverami, ktoré sa za ním zatvoria.

Ako to už v živote chodí, bezprostredne po zverejnení videa sa objavili hlasy, ktoré zábery spochybnili. Našli dokonca aj dôkaz v podobe vtákov, ktorí vo Francúzsku, kde bolo video nakrútené, nežijú.

Zjazd terasy plnej ľudí

Candide nerobil žiadne drahoty a vyšiel s kožou na trh. Otvorene priznal, že vtákov do videa nastrihol kvôli atmosfére. Okrem nich sa v ňom nazvyš ocitnú aj dvaja turisti idúci na lanovke. Verte či nie, zjazd terasy plnej ľudí je vraj skutočný.

Pozrite si fantastické video:

Odborníci sa zhodli, že ak niekto niečo takéto dokáže, určite je to Candide. Lieta tak vysoko a úžasne, že chvíľami nadobúdate pocit, akoby klopal priamo na nebeskú bránu.

Súvisiace články