Skoro jasno
22°
Bratislava
Dievčatko (6) poslalo list do Googlu
Zdielať na

Dievčatko (6) poslalo list do Googlu

Zdroj: SITA/Twitter

NEW YORK / Zamestnanec spoločnosti Google a otec malej Katie musí byť na svoju dcéru veĺmi pyšný. Tá napísala do spoločnosti úprimný list priamo jeho nadriadenému a prihovorila sa za otca, aby dostal deň voľna. Informoval Huffington Post.

Otec šesťročného dievčatka Katie, ktorý pracuje v spoločnosti Google, môže poďakovať svojej dcére. Vzhľadom na pracovné povinnosti nemohol dostať voľno na vlastné narodeniny a tak sa jeho odvážna dcéra rozhodla sa, že sa zaňho v práci sama prihovorí a napíše do firmy list.

"Drahý pracovník Googlu. Mohol by si prosím zariadiť, aby keď ocko príde do roboty, dostal deň voľna? A mohol by dostávať voľno v stredu. Lebo ocko má deň voľno iba v sobotu," napísalo dievčatko.

Chcel deň, dostal týždeň

To ale nebolo všetko. "P.S. Ocko má narodeniny. P.P.S. A je leto..." dodala malá Katie, píše Huffington Post.

Reprofoto/Google

Nadriadeného Daniela Shiplacoffa nenechal list chladným a dievčatku odpísal. "Drahá Katie, ďakujem za tvoju pozornú pripomienku. Tvoj otec pracuje tvrdo a vytvára veľa krásnych a príjemných vecí pre Google a milióny ľudí na celej planéte. Pri príležitosti jeho narodenín a vnímajúc dôležitosť toho, aby mal niektoré stredy voľno cez leto mu dávame celý prvý júlový týždeň dovolenku," prekvapil zamestnávateľ.

Súvisiace články