Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Milka Choco Jelly je pestrá a plná prekvapení, rovnako ako každý váš deň
Zdielať na

Milka Choco Jelly je pestrá a plná prekvapení, rovnako ako každý váš deň

Zdroj: noviny.sk

BRATISLAVA / V slovenských obchodoch sa objavila nová čokoláda Milka Choco Jelly, ktorá je unikátna tvarom aj chuťou. Možnosť vyhrať ju má každý, kto sa pridá do súťaže na facebookovej stránke Milky!

Táto nová čokoláda sa líši od iných na pohľad len tvarom. Veľkostná a tvarová nepravidelnosť jednotlivých kociek však skrýva ešte väčšie prekvapenie – tri špeciálne ingrediencie.

Všetci poznáme ten nudný a nemenný stereotyp každodenných dní. Ale existujú maličkosti, ktoré nás dokážu vytrhnúť z tejto všednosti a milo prekvapiť. Nemusí to byť nič špeciálne. Práve naopak. Stačí málo, aby sme mali radosť zo zmeny rutinného dňa.

Tešte sa z maličkostí

Presne o tom je nová Milka Choco Jelly. Nezáleží na tom, či ju ochutnávate prvý alebo desiatykrát. Stále sú jej hravé ingrediencie malým ohňostrojom pre váš maškrtný jazýček. Nikdy neviete, na ktorú z nich práve narazíte a aký zážitok to bude pre vaše chuťové poháriky. Tešte sa z maličkostí, užívajte si radosť a vychutnávajte príjemné prekvapenia…

V čokoláde nájdete chutné mäkké želé, bláznivé praskajúce guľôčky, ktoré vám spestria každý kúsok čokolády, ktorý vložíte do úst, a pestrofarebné dražé. To všetko sa ukrýva v mliečnej čokoláde z alpského mlieka. Kombinácia týchto ingrediencií je náhodná a nepravidelná, a preto je každý kúsok chuťovo jedinečný.

Súťaž

Na facebookovej stránke Milky sa zároveň spúšťa hra, v ktorej majú súťažiaci šancu získať 200 × 2 kusy čokolády Choco Jelly. Cieľom je odkryť vybrané ingrediencie v čo najkratšom čase. Svoje skóre si môžete porovnať s ostatnými fanúšikmi najjemnejšej čokolády Milka.