Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
VIDEO. Sladká pomsta! Legendárny pretekár vydesil novinára na smrť
Zdielať na

VIDEO. Sladká pomsta! Legendárny pretekár vydesil novinára na smrť

ATLANTA / Robiť si posmešky sa nevypláca. Svoje o tom vie motoristický novinár, ktorý kritizoval legendárneho pretekára. Ten sa prezliekol za taxikára a vystrašenému majstrovi pera doprial diabolskú jazdu. O nastraženej pasci informoval denník Washington Post.

Vopred pripravená akcia?

Pretekárska legenda Jeff Gordon dorazila prezlečená za zákazníka k predajcovi Chevroletu. Nešlo však o skúšobnú jazdu v pravom slova zmysle, ale o natočenie reklamy, ktorá sa objavila na stránkach amerického denníka Washington Post.

V plechovke, ktorú Jeff držal v ruke a počas jazdy ju umiestil do držiaka, bola skrytá kamera, ktorá snímala nič netušiaceho a na smrť vydeseného predajcu.

Objavili sa mnohé špekulácie, či išlo o vopred pripravenú akciu alebo reálnu nachytávku. Motoristický novinár Travis Okulski tvrdil, že sa jedná o podvod. Závodníka to natoľko nahnevalo, že sa rozhodol kritika efektívne vytrestať.

Pre zákonom unikajúci taxikár

Jeff usúdil, že si Travis zaslúži dostať malú lekciu. Tvorcovia kampane na neho pripravili pascu. Pretekár sa prezliekol za muža – taxikára, ktorý roky uniká pred zákonom. A to doslova!

Novinára nalákal na zvezenie sa Chevroletom Corvette Z06. Namiesto pohodlnej jazdy ho maskovaný závodník vydesil na smrť, keď vo fingovanej naháňačke unikal polícii. "Som rád, že som to prežil," konštatoval s úsmevom po šialenej jazde novinár magazínu Jalopnik, pre ktorý pracuje. Nabudúce si zrejme premyslí, koho a čo bude kritizovať.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články