Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Takto určite netancujte (5) alebo Ples tesne nad ránom
Zdielať na

Takto určite netancujte (5) alebo Ples tesne nad ránom

BRATISLAVA / Ako sa vyhnúť trapasom na parkete? Už v 5. pokračovaní vám poradí redaktor televízie JOJ Dárius Haraksin spoločne s herečkou Dadou Duditšovou. Tentokrát vám ukážu tance a lá náhodný pohyb, už chcem ísť domov, autobusár a zásadný nesúhlas. Nech sa páči, na parket!

Oberanie jabĺk, ručná práčka a šermiar

Nie je to prvé inštruktážne video, ktoré redaktor Dárius Haraksin vytvoril. Pred niekoľkými dňami reportér zverejnil aj ďalšie tanečné pózy, ktorým by sa mali vyhnúť najmä páni. Ak sa teda nechcú stať terčom posmeškov. Dojenie kravy, oberanie jabĺk, fúrik, či ručná práčka. NÁZORNÚ UKÁŽKU SI POZRITE TU.

V dalšom pokračovaní video návodu Dárius ukazuje klišé ako šermiar, umývača okien a veslára. VIDEO NÁJDETE TU.

Čistič topánok

Keďže mal predchádzajúci záznam obrovský úspech a je tu stále ešte čo vylepšovať, Dárius natočil ďalšiu časť s názvom "čistič topánok". Spoločnosť pri tanci mu tentokrát robila známa slovenská herečka Dada Duditšová, ktorú diváci poznajú zo seriálu Panelák. Video si môžu pozrieť aj muži, ktorí nerozumejú po slovensky, má totiž anglické titulky. VIDEO NÁJDETE TU.

Sado maso na parkete

Aj v ďalšom dieli nájdete tanečné štýly, ktoré by ste na tanečnom parkete mali radšej vynechať. Pôsobia teda viac komicky ako profesionáli. V treťom pokračovaní video návodu ako netancovať uvidíte elektrikára, lapača múch a sado maso! POZRITE SI UKÁŽKU TU.

tv joj

Súvisiace články