Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Len pre silnejšie povahy: Mydlenie barana má paródiu
Zdielať na

Len pre silnejšie povahy: Mydlenie barana má paródiu

SPIŠSKÉ PODHRADIE, BRATISLAVA / Pretiahli mi barana! Týmito slovami začína svoje rozprávanie pán Marián. Nejde o výmysel, ale o skutočný príbeh zo Spišského Podhradia. Príbeh, ktorý sa dočkal už aj paródie. Nasledujúce video niekoho pobaví a iného zarazí. Posúďte sami...

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Mydlil mi barana

Ľudová tvorivosť niekedy nepozná hranice. Neznámy autor sa inšpiroval reportážou v televízii JOJ. O Michalovi, ktorý mal sex s baranom. Za to mu okrem peňažnej pokuty hrozí aj basa. VIAC TU.

Paródia vznikla zmixovaním reportáže stiahnutej z televízneho vysielania a už existujúceho videa Thanks Smokey z portálu youtube. Výsledok s názvom Mydlil mi barana môžete posúdiť sami... 

Michala vyšetruje polícia

Prípad pána Michala je však podstatne vážnejší. Ku všetkému sa priznal a teraz ho vyšetruje polícia. "Polícia prípad vyšetruje ako priestupok proti verejnému poriadku," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobaník.

Barany sa pásli na lúke priamo pod hradným kopcom. Ich majiteľ si zrazu všimol, že sa okolo nich motá podozrivý chlap. "Tu som vybehol, mne normálne lata z ruky vypadla, pozerám on nohavice rozopnuté," opisuje situáciu majiteľ Marián. Pán Marián bol z toho, čo videl v šoku. Sám nevedel čo robiť.

Muža, ktorý sa uspokojoval na jeho baranovi, napokon odohnal. "Po zadku som mu dal jak mi mydlil barana," dodal. Bezbranné zviera sexuálne zneužil Michal, ktorého pozná zo susedstva. "Podozrivého muža policajti vypočuli a ten sa ku skutku priznal," dodáva Džobaník. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

youtube/isifa

Súvisiace články