Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Originálny Oreo darček pre oteckov na Deň otcov
Zdielať na

Originálny Oreo darček pre oteckov na Deň otcov

BRATISLAVA / Máloktorá mamička dobrovoľne pošle ocka na pivo. Špeciálny bar pre oteckov však pivo vymenil za čerstvé mlieko a utopencov nahradili sušienky. Mamičky, nebojte sa, odmeňte ockov za nasadenie a pošlite ich 16. júna „na jedno“.

Všetko najlepšie, oteckovia!

Ockovia si užívajú rodičovstvo troška inak ako mamičky. Za svoju obetavosť a starostlivosť si zaslúžia jeden špeciálny deň venovaný len im. Na tohtoročný Deň otcov preto v jednom nemenovanom bare pripravili pre oteckov šokujúce prekvapenie.

Správne vychladené pivko nahradilo čerstvé mlieko a utopencov lahodné sušienky. Vychutnajte si aj vy moment prekvapenia, keď im čašníci miesto oroseného piva priniesli krígeľ studeného mlieka a k tomu sušienky! Miesto sťažností mnohí len nechápavo krútili hlavou, iní si s chuťou odpili a vyskúšali aj známy Oreo rituál Otoč, oblíž, omliekuj!, ktorý poznajú všetky slovenské rodiny.

Originálny nápad je súčasťou kampane značky Oreo, ktorá prostredníctvom virálnej kampane, špeciálneho TV spotu a unikátnej stránky www.VsetkoNajlepsieOci.sk podporuje Deň otcov. Cieľom je upozorniť na 16. jún, ktorý je venovaný otcom a inšpirovať rodiny k častejšiemu a pohodovejšiemu tráveniu spoločného voľného času.

Na stránke nájdete aj online petíciu za zavedenie sviatku medzi významné dni. Okrem možnosti podporiť unikátnu myšlienku nájdete na stránke tipy na rodinnú zábavu a dozviete sa ako prežívajú rodičovstvo známi ockovia ako Maroš Kramár, Igor Timko, Kuly, Andrej Bičan, alebo Laci Strike. Zapojiť sa môžete aj do súťaže o skvelé darčeky pre ocka.

Skvelý darček pre najlepšieho otecka

Oreo pripravilo skvelý darček pre obetavých oteckov – špeciálny kufrík s dvoma 176g baleniami sušienok Oreo a dokresľovacie prianie ku Dňu otcov. Zabavte sa s deťmi a pripravte ockovi originálne želanie, vďaka ktorému bude jeho deň naozaj výnimočný. Oslavujte 16. júna s ockom a zabavte sa celá rodina!

Deň otcov s OREO? 16. júna! VIAC TU...