Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO. Tento škrečok vstal z mŕtvych. A vyhrabal sa z hrobčeka
Zdielať na

VIDEO. Tento škrečok vstal z mŕtvych. A vyhrabal sa z hrobčeka

GLOUCESTERSHIRE / Má 2,5 roka, bol na "dovolenke" u priateľov svojich majiteľov a zomrel. Aspoň tak si myslela jeho 23-ročná pestúnka Kilbourne, ktorá domáceho maznáčika - škrečka Tinka našla bez života ležať v klietke. Tak ho s otcom zabalili a pochovali do záhradky. A presne na druhý deň sa škrečok druhýkrát narodil...

Z Tinka sa stal Ježiško

Už sa nevolá Tink, ale majitelia a dočasní pestúni škrečka Tinka premenovali na Ježiška. Jeho majitelia ho totiž dali kamarátom postrážiť. A tí ho našli bezvládne a bez života, nehybného ležať v klietke. Čakali, že sa prebudí, no nič sa nedialo. Podľa Kilbourne Smithovej a jej otecka škrečok na Veľký piatok počas veľkonočných sviatkov jednoducho zomrel.

"Mal už 2,5 roka a to je už dosť pre škrečka," povedal otec Kilbourne pre denník Daily Mail. Tak ho zabalili do utierky a pochovali ho do vykopanej jamky do záhradky. Hneď smutnú správu oznámili aj majiteľom. No neprešlo ani 24 hodín, škrečka na ďalší deň popoludní - teda po ťažkej noci s teplotami na bode mrazu - našiel otec v krabici od mačacieho žrádla. Živého a zdravého!

Narodil sa druhý-, tretí-, štvrtýkrát!

"Ona sa cez tú dieru, do ktorej sme ju pochovali, prehrýzla späť do života! Vyliezla po stene, schovala sa do krabíc, kde si spravila pohodlie a mala teplúčka, tak asi prežila mrznúcu noc. Na druhý deň som išiel krabice vyhodiť a jej hlavička na mňa z nich vykúkala," popísal prekvapený otec.

Tink sa však nenarodil len druhýkrát! Nielenže sa vykúsal zo svojho hrobčeka, ale prežil aj noc s teplotou 0°C a v krabiciach ho nenašiel Kilbournin domáci maznáčik - mačka Milo! Zázrak?

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube.com

Súvisiace články