Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Kozorožci pozor na kĺby! Každé znamenie trápia zdravotné problémy
Zdielať na

Kozorožci pozor na kĺby! Každé znamenie trápia zdravotné problémy

Mali by ste venovať väčšiu pozornosť svojim kĺbom, najmä ak ste sa narodili v znamení Kozorožca. Podľa vedmy Marty Tóthovej slnečné znamenia ovplyvňujú nielen našu povahu, ale aj naše telo. Či už tomu veríte, alebo nie.

Najzdravšie znamenie – nie je ani jedno... Pre každé je typická iná choroba. "Váhy ohrozujú najmä ochorenia obličiek, močového mechúra a maternice! Časté sú u nich aj kožné problémy. Škorpióni sú náchylní na ochorenia rodidiel, pohlavých orgánov, močového mechúra, vylučovacích orgánov, slepého čreva, obličiek a žlčníka," upozorňuje vedma Marta Tóthová.

Strelci si musia dať pozor na kŕčové žily!

"Strelci často trpia aj dýchavičnými ťažkosťami, chorobami nervovej sústavy, pohybového ústrojenstva, chrbtice a platničiek, vystríha Marta Tóthová. Kozorožcom zase veľmi vápenatejú kosti a kĺby! A s dolnými končatinami, hlavne s holennými kosťami a členkami, sa dosť často trápia vodnári!  "Tí by sa mali vyvarovať konzumácii mastných, údených jedál," nabáda vedma.

Rybám hrozia choroby srdca

"V  poslednej tretine života sa u ľudí narodených v znamení rýb začne prejavovať srdcová slabosť a poruchy srdcového obehu," varuje Marta Tóthová. Alkohol a cigarety sú, nielen pre nich, veľmi vážnym nepriateľom!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články