Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Sladká návšteva! 2-metrový Ded Moroz z Ruska, 200-kilový s čivavami z Komárna
Zdielať na

Sladká návšteva! 2-metrový Ded Moroz z Ruska, 200-kilový s čivavami z Komárna

Vo štvrtok sa všade na Slovensku okrem iného rozprávalo aj o Mikulášovi. Na jeho príchod čakali nielen zvedavé deti, ale aj televízne štáby. Na mnohých miestach sa predstavil skutočne netradične! Jedného priviezli na hasičskom aute, ďalšieho takmer 200-kilového deduška priviezli čivavy a na východ Slovenska zavítal Ded Moroz priamo z Ruska!

Namiesto sobov hasičské auto a čivavy

V Trenčianskej Teplej si Mikuláša uctili vo veľkom štýle. keďže čert pripravil poriadnu čertovinu a kľúče od truhlice so sladkosťami zavesil vysoko na strome, Mikuláša priviezli na hasičskom aute a kľúče zvesil na rebríku. Sladkosti vyslobodil a porozdával nadšeným deťom!

"To nie je žiadny silikón, to je ozajstné brušisko... Nepokazí sa vám váha? Neviem či sa odvážim sa odvážiť," smial sa zase asi jeden z najťažších Mikulášov na Slovensku. Komárňanský Mikuláš však soby tento rok vymenil za čivavy. Svoju autoritu si ale pestuje ako sa patrí...

Ded Moroz prišiel z Ruska

Napokon na východe sa deťom predstavil Ded Moroz. Dvojmetrový chlapisko ako hora precestoval poriadnu diaľku, aby po rusky pozdravil slovenské deti a porozdával chutné dobroty v bardejovskej nemocnici. Na ďalekom východe má dokonca drevený dom, poštu a množstvo turistov za ním chodia počas celého roka. A ako odpovedal na otázku ohľadne jeho civilného povolania? "Nežartujte, že neviete..."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články