Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Osud ochutnávača čokolády? Hrozí mu smrť
Zdielať na

Osud ochutnávača čokolády? Hrozí mu smrť

Keď získal zamestnanie, za ktoré by všetci maškrtníci na svete vraždili, tešil sa ako malé dieťa. Po dvoch rokoch nad ním lekári zalamujú rukami a hovoria, že ho toto zamestnanie dokonca môže zabiť. Ochutnávač čokolády sa tak musel so svojím džobom rozlúčiť.

Takmer 13 kilogramov a katastrofálne vysoký cholesterol - takto sa končí kariéra ochutnávača čokolády Angusa Kennedyho. A nemožno sa čudovať, veď denne musel zmastiť až 900 gramov takejto dobroty.

Práca snov si vybrala krutú daň

Všetkého však veľa škodí, a čokoláda, nech je akokoľvek chutná a kvalitná, sa na 47-ročnom Britovi nepekne podpísala. Muž, ktorého nazývali aj skutočným Willy Wonkom, má po dvoch rokoch v krvi toľko cholesterolu, že ho podľa lekárov neustále ohrozuje infarkt alebo mŕtvica.

Namiesto čokolády mrkva

Ich rada bola jednoznačná - zmeniť životosprávu a nájsť si bezpečnejšie zamestnanie alebo sa môže pomaly, ale isto lúčiť so životom. A Angusovi nebolo treba dvakrát hovoriť. Okamžite dal výpoveď, nasadil diétu a začína cvičiť. Verí, že sa mu podarí schudnúť a dostať cholesterol na prijateľnú úroveň.

Zdá sa teda, že džob snov bude opäť voľný - ale viete, čo sa hovorí, pozor na to, čo si želáš, pretože sa ti to môže splniť... a ako v tom sne to potom rozhodne nevyzerá.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ, ISIFA

Súvisiace články