Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Bratislave sa začal autosalón. Pastva pre oči!
Zdielať na

V Bratislave sa začal autosalón. Pastva pre oči!

Luxusné autá, bežné autá, veľké, či malé. Všetky naleštené a v plnej kráse čakajú momentálne na návštevníkov v bratislavskej Inchebe. Tam sa totiž začína motoristická udalosť roka - autosalón.

Jeho 22. ročník potrvá šesť dní a cesty milovníkov štvorkolesových tátošov povedú do hlavného mesta Slovenska. Bratislavský autosalón ponúkne svojim návštevníkom prehliadku modelov 42 automobiliek.

Noviniek ako maku

Do karát mu hrá fakt, že sa koná o mesiac neskôr než najvýznamnejší takýto podnik v Európe - a to autosalón v Ženeve. A tak novinky, ktoré mali vo Švajčiarsku premiéru, budú k videniu aj pri Dunaji. Dohromady si ich budú môcť motoristickí nadšenci vychutnať až 148!

Potešia aj sprievodné akcie

Chýbať nebudú ani luxusné modely. A to nielen áut, ale aj lodí a dokonca i vrtuľník. Svojich priaznivcov si z roka na rok čoraz viac získavajú aj sprievodné akcie a programy. Počas tohto ročníka autosalónu v Bratislave ukážkové crash-testy auta s chodcom, či cyklistom. Bude možnosť vyskúšať si zásady bezpečnej jazdy, alebo si zajazdiť na elektromobiloch a klasických modeloch.

Mužské oko naisto zaujmú nielen motoristické "vychytávky", ale aj krásne hostesky, ktoré ani tento rok nebudú chýbať. Súčasťou podujatia bude aj voľba Miss Autosalón.

Autosalón_Bratislava_kočka

isifa

Súvisiace články