Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Úspešná akcia! Dvadsať psíkov si našlo nových majiteľov
Zdielať na

Úspešná akcia! Dvadsať psíkov si našlo nových majiteľov

Prvý apríl patril v Bratislave štvornohým miláčikom! Trinástim útulkom z rôznych častí Slovenska sa v nedeľu podaril naozajstný rekord. V Horskom parku, kde sa konala akcia "Nájdite sa!", ktorá pomáha nájsť domov opusteným zvieratkám, si svojich majiteľov našlo až 20 psíkov. Túto nádhernú akciu pod záštitou Nadácie TV JOJ neprekazilo ani bláznivé aprílové počasie.

Útulky a psíci z celého Slovenska! Charitatívna akcia, ktorá podporuje adopciu zvierat mala podľa organizátorov tento rok veľký úspech. "Toto je akcia, ktorá sa volá Nájdite sa a ja som sa stala ambasádorkou tohto projektu," uviedla na úvod herečka Kristína Farkašová. Po minulé roky sa podarilo nájsť domov dvadsiatim siedmim psíkom.

Rekord podujatia

Táto akcia sa konala už štvrtý a medzi verejnosťou má veľký úspech. Necelú pol hodinu po otvorení akcie ale nikto nepredpokladal tohtoročný rekord. "Začala sa o pol jedenástej a už štyria až piati psíci by mali byť adoptovaní," povedala moderátorka JOJky Hana Gallová.

Tútormi známe osobnosti

Tým, ktorí si sami pomôcť nemôžu, teda opusteným zvieratkám sa stali tútormi aj známe osobnosti. Patrónkou útulku je i Hanka Gallová, Pyco, Viktor Horján či Jakub Petraník. Nováčikom sa stala Kristína Svarinská. "Mne sa dnes pošťastilo stať sa patrónkou občianskeho združenia Šťastný domov," teší sa Kristína Svarinská.

Pomoc potrebujú aj mačky

Pomoc samozrejme nepotrebujú len psí miláčikovia, ale aj mačky. Priniesť ich však na túto akciu bolo trošku obtiažne. Zaobstarať si ich však môžete veľmi jednoducho. "Na internete majú fotografie, takže sa dajú adoptovať. Ale žiaľ, dnes ich tu venčiť nemôžeme," uviedol moderátor Martin "Pyco"Rausch.

SITA

Súvisiace články