Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zázrak? Obraz Ježiša v Argentíne krváca!
Zdielať na

Zázrak? Obraz Ježiša v Argentíne krváca!

Zdroj: YOUTUBE

Červená tekutina vyviera z Kristovho čela a steká ďalej po lícach.

Červená tekutina vyviera z Kristovho čela a steká ďalej po lícach. Miestny kňaz Otec Jorge Gandur tvrdí, že lepkavá hmota pochádza presnejšie z rany v ľavej polovici čela, ktorú spôsobila Ježišova tŕňová koruna.  

Podozrivé fľaky si po prvý raz všimli dvaja muži, ktorí v piatok vošli do Chrámu Svätého Srdca Ježiša v Yerba Buena v provincii Tucuman. Dvojica na záhadnú substanciu upozornila Otca Gandura, ktorý následne odobral vzorky na testy. Tie by mali odhaliť, či ide skutočne o ľudskú krv.

Po tom, čo miestne médiá informovali, že muži videli Ježiša na obraze roniť „krvavé slzy“, kostol obkolesili pútnici a zvedavci, ktorí chceli fenomén vidieť na vlastné oči. Dve ulice vedúce k chrámu zaplavili plačúci a modliaci sa veriaci z okolitých provincií. Miesto je doslova nepriechodné a kostol tak preplnený, že nedeľnú omšu museli kňazi sláviť priamo na ulici.  

„Ak je to znamenie od Boha, bude pokračovať, ak ide o dielo človeka, zmizne,“ domnieva sa Otec Gandur. „Ako kňaz by som zo všetkého najmenej chcel vytvárať falošné nádeje a očakávania,“ dodal.

Pred piatimi rokmi sa podobný prípad objavil v Taliansku, keď krvácala socha Svätého Pia z Pietrelciny, kňaza z 20. storočia známeho ako Padre Pio. Testy napokon odhalili, že ide o krv patriacu žene.  

Informácia sa objavila na DailyMail.

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="501">

Najčítanejšie správy