Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Američanka si na aute doslova zalietala
Zdielať na

Američanka si na aute doslova zalietala

Zdroj: YouTube

Opitá Yasmine mala neuveriteľné šťastie - naletela autom na bránu, vyletela do vzduchu a skončila na druhej strane s polovicou podvozka, v plameňoch, ale živá a zdravá.

Videozáznam neklame - ukazuje autá, ktoré pred mýtnou bránou neďaleko letiska v Dallase spomaľujú, zaraďujú sa a pokojne cez ňu prechádzajú. A tu sa zrazu objaví Chevrolet Impala, ktoré v plnej rýchlosti vrazilo do brány, brána ho vydvihla a auto vyletelo do vzduchu. Pristálo až na druhej strane s polovicou svojho podvozku a začalo horieť.

Vodičkou auta bola 22-ročná Yasmine Villasana. Údajne cez noc pila a auto riadila pod vplyvom alkoholu. Polícii však tvrdila, že bola úplne triezva. V policajnej správe sa neskôr objavila informácia, že dievča bolo také "triezve", že jej policajti museli zabrániť späť nasadnúť do auta, ktoré už bolo v plameňoch.

Podľa dailymail.co uk nebol operátor pri bráne zranený. Yasmine bola prevezená do nemocnice so zlomeným zápästím. Teraz čelí táto hazardná "pilotka" obvineniu za jazdu pod vplyvom alkoholu.

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="489">

Najčítanejšie správy